Datum: 
dinsdag, 6 mei, 2014 - 14:15

We hebben in het kunstweekend van 3 en 4 mei over de 600 bezoekers gehad.

Heel veel enthousiaste mensen ontmoet. Ook inmiddels "oude bekende" hebben de moeite genomen om alle vertegenwoordigde kunst te bewonderen.

Dit jaar waren er 3 nieuwe deelnemers Ad Bontje met zijn kunstboeken waarbij de gehele opbrengst naar Artsen zonder Grenzen gaat. Deze boeken hebben inmiddels een vaste plek in t oude postkantoor. Jogé Pruijssen met haar mooie grote, vaak in de warme roodtinten, schilderijen. Jogé maakt ook schilderijen in opdracht. Kijk op www.jogepruijssen.nl voor meer informatie. En Nienke van der Molen met olieverf en aquarel kunstwerken. Tijdens dit weekend heeft zij een aantal demonstraties gegeven.

Hilda van Assen en Willie Hakvoort stonden voornamelijk in hun eigen ruimte. Waar het een drukke bedoening was mede doordat de ruimte te klein was voor de grote getale bezoekers.

Beide dames hebben ook een groot aanbod aan kunstkaarten. Deze zijn tijdens de openingsuren van t oude postkantoor te koop.

En Taco Bijlsma inmiddels een vaste exposant bij ons. Hij heeft zijn ruimte helemaal eigen gemaakt en een goede sfeer neer gezet. Taco maakt ook bv Trouwreportages en kan op een hele bijzondere wijze een "afscheidsreportage"maken.  Voor overleg van de mogelijkheden kan er via zijn site www.fotaco.nl of t.bijlsma@ziggo.nl contact worden opgenomen.

Hierbij wil ik alle bezoekers en exposanten enorm bedanken voor de genome moeite en hoop jullie allemaal volgend jaar tijdens het Kunstweekend 2015 weer te mogen verwelkomen.

2015 is voor ons een speciale gelegenheid omdat wij dan www.kunstomdalfsen.nl 10 jaar bestaan.

Wij zijn het gehele jaar geopend van woensdag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en de zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Als laatste wil ik Jettie Coumans enorm bedanken voor haar inzet tijdens dit weekend. Dit was het derde jaar dat zij mee doet als "allround" medewerkster. 

creatieve groet

Carla