Datum: 
donderdag, 6 februari, 2014 (Hele dag)

Alles nog in voorbereiding maar inmiddels zijn de kunstenaars weer "bekend".

Taco Bijlsma met fotografie. Wat heel klein begon met een uit de hand gelopen "hobby".

Nu 5 jaar geleden kreeg ik een mailtje van een voor mij onbekend persoon. Met de vraag "of hij eventueel kon exposeren" bij mij.

Vanaf dat moment kreeg hij een prominente plek in het hele gebeuren. Zijn manier van het beeld kunnen vastleggen is een bezoek waardig. Inmiddels is die "onbekende" een hele bekende geworden. Voor mij persoonlijk maar ook als vaste exposant van het meiweekend.

 Hilda van Assen. Met haar praktijk "Klimop te Dalfsen" helpt zij mensen verder op weg. Buiten haar werk om is zij ook een kunstzinnig persoon. Haar schilderwerk is een omschrijving van kleur en techniek gebruik. Warmte en de kunst om "iemand" mee te kunnen nemen in die beleving. Daarnaast maakt zij ook mooie voorwerpen van keramiek. Denk daarbij aan allerlei vormen van "presenteer"schalen. Natuurlijk beschilderd met de "Hilda" kunst. 

Willie Hakvoort.  Naast haar werk, in de kledingbranche, maakt Willie kunst op doek. Willie bouwt het kunstwerk op. Door gebruik te maken van allerlei pasta's en kleurgebruik krijgt zij het voor elkaar om een "Hakvoort" neer te zetten. Realisme als uitgangspunt.

Ad Bontje. Buiten dat iedereen, zeker uit Dalfsen en omstreken, Ad kent.. ken ik Ad als warm persoon. Hij zet zich nu in voor t goede doel. Boeken verkoop en opbrengst gaat Artsen zonder grens. Momenteel een groot aanbod van "kunstboeken" in t oude postkantoor. In elke vorm. Van Ruben tot aan .... .

Nienke van de Molen. Vanaf 1986 vertoefd zij al hier in t Dalfsen. Haar beroep is arts. Momenteel woont zij in Den Haag. Haar werk bestaat uit schilderen op doek. Elke emotie.

kleurgebruik maar ook emotie en geur of licht. Vandaar uit maakt zij 'series" verwoord vanuit haar gevoel.

Kortom genoeg te zien en te beleven in t oude postkantoor.